Un meci de baschet
2 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Un meci de baschet
Bateam mingea pe terenul de sport.Imi aruncasem tricoul intr-o parte deoarece muream de cald.
Juan.- Mesaje : 182
Data de inscriere : 12/01/2010
Re: Un meci de baschet
Aveam chef sa fac putin sport, sa joc ceva. Aveam energie si nu stiam cum sa mi-o consum. M-am dus pe terenul de baschet. Acolo am mai vazut un tip fara tricou. Mi-am scos si eu tricoul si m-am dus la el.
-Joci? l-am intrebat.
-Joci? l-am intrebat.
Taka-chan- Mesaje : 33
Data de inscriere : 16/01/2010
M-am uitat spre cel ce venit.
Am dat afirmativ din cap si m-am dus spre cos aruncand mingea.
Am dat afirmativ din cap si m-am dus spre cos aruncand mingea.
Am luat mingea si am inceput sa o bat, nescapandu-l din priviri pe tip.
-Cum te cheama? l-am intrebat, in timp ce alergam.
-Cum te cheama? l-am intrebat, in timp ce alergam.
ooc: lol=))... ce post...
bic: -Taka, incantat.
Am trecut de el, la un moment dat, si am inscris.
-Doua puncte pentru mine!
bic: -Taka, incantat.
Am trecut de el, la un moment dat, si am inscris.
-Doua puncte pentru mine!
-Asa zici?
Am luat mingea si am aruncat .
-Cred ca te`am depasit,i`am spus acum.
Am luat mingea si am aruncat .
-Cred ca te`am depasit,i`am spus acum.
Facuse un scor mai bun, asa ca m-am ambitionat, m-am dus la el sa ii iau mingea si, dupa nenumarate incercari, am reusit. Am luat mingea si am inscris.
In final, a avut mai mult decat mine, dar nu m-a deranjat. M-am asezat pe banca. Eram tot transpirat.
-Vii la dusuri?
Nu suportam transpiratia.
In final, a avut mai mult decat mine, dar nu m-a deranjat. M-am asezat pe banca. Eram tot transpirat.
-Vii la dusuri?
Nu suportam transpiratia.
-Haide,am spus luand tricoul in mana si mergand spre dusuri.Am dat drumul la apa si am intrat inauntru.
Eu si Juan eram despartit de o bucata de plastic translucida prin care, chipurile, nu trebuia sa se vada mai nimic. Totusi, mi-am bagat capul in "cabina" lui. Nu m-am putut abtine sa nu ma uit la el. Am ranjit. "Mmm, ce fund..." mi-am spus.
Am iesit din dus cu un prosop in jurul taliei si m-am dus spre oglinda.
Mi-am pus un prosop in jurul mijlocului si am iesit. L-am vazut pe Juan uitandu-se in oglinda si m-am dus langa el, privindu-i corpul in oglinda. Apoi m-am admirat putin pe mine si am inceput sa-mi aranjez parul.
-De cand joci baschet?l-am intrebat scurt uscandu`mi parul cu un prosop.
-Nu de prea mult timp. Imi place baschetul, dar nu fac antrenamente sau ceva. Imi place sa il joc, dar nu ma pasioneaza asa de tare. Tu de cat timp joci? Esti destul de bun... sau sunt eu prea varza, am chicotit.
-Nu prea joc,ocazional si cand nu am ce face,am zambit din coltul gurii.
-Mda, inseamna ca sunt eu prea varza, am zambit.
Am inceput sa ii mangai spatele, pur si simplu si fara nicio retinere. Ma intrebam cum va reactiona. Ma gandeam ca mai mult ca sigur avea sa se crizeze, sa ma impinga sau chestii de genul.
Am inceput sa ii mangai spatele, pur si simplu si fara nicio retinere. Ma intrebam cum va reactiona. Ma gandeam ca mai mult ca sigur avea sa se crizeze, sa ma impinga sau chestii de genul.
Am tresarit usor.
-Ma gadili,i`am spus incet.
-Ma gadili,i`am spus incet.
Ca sa nu il maig adil, am inceput sa il mangai mai apasat, pe o portiune mult mai mare, vazand ca nu ma respinge. Am ranjit.
-Ce spate puternic ai...
-Ce spate puternic ai...
-Da?am intrebat ridicand o spranceana in semn de uimire.Am suferit cateva operatii cand eram mai mic,am spus intorcandu`ma cu fata spre el.Era putin mai inalt decat mine si parea mai solid.
Cand s-a intorc cu fata spre mine, mana mi-a alunecat automat pe bratul lui. Mi-am ridicat-o spre fata lui si am inceput s aii mangai obrazul, apropiindu-ma.
-Da? De ce?
-Da? De ce?
-Niste probleme cu coloana,i`am spus rosind in oras la atingerile lui.De ce imi faci inima sa bata asa?Nu am mai patit asta pana acum la atingerile unui barbat..
Am zambit.
-Pentru toate e un inceput, i-am soptit senzual, apoi mi-am lasat mana sa alunece pe pieptul lui si, mai apoi, pe abdomen. Avea un corp destul de frumos si imi placea sa i-l mangai.
-Pentru toate e un inceput, i-am soptit senzual, apoi mi-am lasat mana sa alunece pe pieptul lui si, mai apoi, pe abdomen. Avea un corp destul de frumos si imi placea sa i-l mangai.
Am tresarit incet.Am pus mana pe umarul lui si l-am lipit de perete sarutandu`l.
I-am raspuns la sarut si am inceput sa imi plimb degetele pe spatele lui. L-am intors, astfel incat el sa fie lipit de perete si am inceput sa ii sarut gatul, trasandu-i liniute cu limba. I-am luat fiecare sfarc in doua degete si i le-am presat.
Am inceput sa imi plimb mainile prin parul lui.L`am muscat de buza inferioara in timp ce am dus mainile la prosopul lui dandu`il jos.Mi`am lins incet buzele continuand sa il sarut.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum